ΓΙΝΕ ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Έχετε απογοητευτεί από το χώρο του ποδοσφαίρου βλέποντας το παιδί σας να μην εξελίσσεται; Δεν παίρνει τις ευκαιρίες που του αξίζουν για να δείξει το ταλέντο του; Ψάχνετε μια ομάδα που να έχει ως κέντρο νεαρούς αθλητές με σκοπό την τελειοποίηση τους και την ανάδειξη τους ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα; Θέλετε κάτι πραγματικά νέο, πρωτοποριακό σε μία ομάδα ποδοσφαίρου ώστε να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια;

Ελάτε να μας γνωρίσετε και να δείτε από κοντά την διαφορετικότητα μας. Να δείτε τον λεπτομερή τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών, την σκληραγώγηση τους να αντέξουν τις δυσκολίες του αθλήματος και κυρίως την διαπαιδαγώγηση τους μέσα από ιδανικά και αξίες που πρέπει να πρεσβεύουν όλα τα αθλήματα και μεταξύ αυτών και το ποδόσφαιρο, ο βασιλιάς των σπορ.

Μην χάνετε χρόνο. Κάντε τα παιδιά σας ΜΑΧΗΤΕΣ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ και δείτε από μια άλλη οπτική γωνία το ποδόσφαιρο και τον τρόπο που αγωνίζονται οι αθλητές μας. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας και θα χαρούμε πολύ να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε ότι όλα αυτά που γράφουμε και παρουσιάζουμε είναι πέρα ως πέρα αληθινά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ